Changelog

Shadow Update: Week #22 [06/03/2022]

  • 3 June 2022
  • 2 replies
  • 531 views

Userlevel 2
Badge +1

Hey #TeamShadow, 
 

This week, our Dev Team has released various fixes and performance improvements to our Official and Beta components.

 

Here are all the changelogs for this week 👇 

 


 

Shadow Official

inVM Components

Fixes and Improvements:

  • Fixes for B2B users

 


 

Shadow Beta

inVM Components

Fixes and Improvements:

  • Fixed the automatic shutdown pop up message that did not disappear even with direct input from User

  • Fixed several situations where starting the stream did not work (L:104 error, U:103, etc.)

  • Improved the fix for audio problems

  • Large resolutions are now functional again on macOS

  • Fixed minor and internal bugs

  • New Shadow logos? We've been sprinkling them around.

 


 

Having trouble with your Shadow?

Notice an error that you might not be too sure about? Don’t fret! We've got you covered with our Help Center!

 

This is where you’ll find our support articles along with answers to questions you may have. Can’t find an answer? Don’t worry, you can reach our Support team any day of the week by submitting a ticket which can be found in your Shadow account page.

 

Additionally, we also have a Known Issues Page for the Official version of Shadow.

 

We will continue to update this page with any major known issues that we are currently investigating along with any workaround and fixes. Please be sure to check this page out if you notice anything out of the ordinary with your Shadow.

 

💡 Want to hang out and chat with other Shadowers? Drop by our Discord communities:

 

To see the history of Shadow Weekly Updates, check out our Roadmap & release notes section of our forum.

 

Please enjoy your sessions on Shadow and feel free to send us your feedback on our Discord or the forum.

 

As always, we hope you stay safe and have a fantastic weekend!


2 replies

Userlevel 2
Badge +1

Will any of them fix the issue that has prevented shadow from working at all on my account?

What about the USB Port issue?

Reply