Question

not launching

  • 26 October 2020
  • 4 replies
  • 103 views

Everytime I try and start up shadow nothing happens. I’m on windows 10.


This topic has been closed for comments

4 replies

Everytime I try and start up shadow nothing happens. I’m on windows 10.

This is happening to the same towards me, I’ve restarted/Shutdown on my main laptop and nothing happens, It saids it’s shut off, I recently went and added some extra space by going to my main account and adding it from there and it saids “ Installing storage… “ for the last hour now, I am unsure of why it’s doing this or what so, I dont know if i gotta factory restart my shadow? or what.

 

I’m having the same issue...added storage this morning and still shows as “Installing Storage...” and Shadow will not start. :frowning2:

Userlevel 5
Badge +6

If you purchased extra storage and it’s taking more than 24 hours to install, create a support ticket. 

​​​​​@Deezo4x  it is very hard to understand what may be happening without basic details such as: 

 

n order for our mods and community to provide you with quick and quality assistance, please copy & paste the template below in your original post and provide the necessary information.

Not using the template may result in having your topic removed

+++

  • Application type (Windows/Mac/Mobile/etc.)

  • Shadow Client Version (Official/Beta/Alpha)

  • Local device CPU

  • Local device GPU

  • Datacenter location (check status.shadow.tech)

  • Connection speed (Datacenter speed tests EU: Paris | AMS or US: CA | TX |CH | NY)

  • Description of issue

Other:

  • Date when the problem appeared.

  • Did you take any action(s) which could have created this problem? If so, what?

  • Do you recall any action(s) you took after it happened?

  • Do you use a VPN and/or antivirus?

  • Please provide a screenshot of your shadow stats (Alt+Win+O). Also, make sure it captures a timeframe when the issue has happened.

Userlevel 6
Badge +6

Everytime I try and start up shadow nothing happens. I’m on windows 10.

This is happening to the same towards me, I’ve restarted/Shutdown on my main laptop and nothing happens, It saids it’s shut off, I recently went and added some extra space by going to my main account and adding it from there and it saids “ Installing storage… “ for the last hour now, I am unsure of why it’s doing this or what so, I dont know if i gotta factory restart my shadow? or what.

 

Everytime I try and start up shadow nothing happens. I’m on windows 10.

Have you tried a different launcher? Are your machines 64 or 32 bit?