Question

USB 3.0 Port not working in the actual shadow PC, Audio is also quiet even when at full volume as well

  • 21 February 2022
  • 2 replies
  • 44 views

Badge

It seems like I’m a regular here aha, however the USB 3.0 isn’t working in the actual PC it works fine in the launcher but not in the PC 1 of the ports is broken on my shadow box so I can’t use that either and the message that windows tells me is that the last device used on this PC malfunctioned even though I just turned it off like I usually do by holding the power button on the box until it turns off I only have 2 functioning USB ports but I need 3 to plug in my controller to use my flight simulator which obviously I'm unable to do. 

The other issue has been here since day 1 but I didn’t mention it because it wasn’t too much of a concern however I thought I might as well mention it as I don’t want to keep coming back and bothering you guys my audio is too quiet even though it’s on full 100 on everything and when playing certain games on steam the audio is that quiet that it even puts me off playing the game, so if there is anything I can do to fix this then that would very much be appreciated.

I think I should just save up for an actual PC next time 😂


This topic has been closed for comments

2 replies

Userlevel 5
Badge +6

Hi @iiApp 

 

Bug reporting Template:

  • Describe the bug (required)

    • Provide a detailed description of the bug

    • Include screenshots if possible

    • Describe the bug behavior VS. the expected behavior (what should happen if working properly)
       

  • Steps to reproduce the bug (required)

    • Provide explicit step-by-step actions to recreate the bug.

    • Example:

      3. Try to forward the headsets you first started to notice the bug

      • 1. Start Shadow

      • 2. Plug in headset XXX

      • 2. Open the Quick Menu an mic

    • After these steps, does the bug occur 100% of the time? Or sometimes?
       

  • Application/device, official or beta, and version number (required)

    • Example: Windows official Launcher v4.14.19 Client v3.2.17
       

  • Additional Context

    • Provide any additional information here

      • Include relevant logs, DxDiag or specs of your computer, connection speed test results, additional screenshots or video, etc.

      • The approximate date/time that go to Microphone tab

      • Any other relevant info that could be useful

      • Copy and paste the template below and fill it out in your post:

        Filiing this out helps others with diagnosing the issue.

Badge

Hi @iiApp 

 

Bug reporting Template:

  • Describe the bug (required)

    • Provide a detailed description of the bug

    • Include screenshots if possible

    • Describe the bug behavior VS. the expected behavior (what should happen if working properly)
       

  • Steps to reproduce the bug (required)

    • Provide explicit step-by-step actions to recreate the bug.

    • Example:

      3. Try to forward the headsets you first started to notice the bug

      • 1. Start Shadow

      • 2. Plug in headset XXX

      • 2. Open the Quick Menu an mic

    • After these steps, does the bug occur 100% of the time? Or sometimes?
       

  • Application/device, official or beta, and version number (required)

    • Example: Windows official Launcher v4.14.19 Client v3.2.17
       

  • Additional Context

    • Provide any additional information here

      • Include relevant logs, DxDiag or specs of your computer, connection speed test results, additional screenshots or video, etc.

      • The approximate date/time that go to Microphone tab

      • Any other relevant info that could be useful

      • Copy and paste the template below and fill it out in your post:

        Filiing this out helps others with diagnosing the issue.

Okay will try that now